Свещените две думички са най-приятните за ухото на жените и

...
 
Свещените две думички са най-приятните за ухото на жените и
Коментари Харесай

Как да чуеш от него „Обичам те“

 

Свещените две думички са най-приятните за ухото на дамите и най-трудните за мъжа. Как да получиш това самопризнание от него?

Бившият ми в никакъв случай не разбираше за какво дамите са толкоз захласнати от двете вълшебни думи.

– Не, съществено, за какво си толкоз вманиачена към това? Понякога ми се коства, че тези банални любовни самопризнания те възбуждат повече от най-изисканите милувки. Разбира се, разбирам, че дамите обичат с ушите си и всички тези неща, само че за какво даже не се радвате на похвали от нас толкоз доста, колкото на думите „ обичам те “? Комплиментите са по-конкретни, по-честни, по-тежки и като цяло…

Е, какво да му отговориш? Разбира се, един мъж може да не разбере, само че всяка жена знае сигурно: думите на любовта са най-желаните и значими за нас, тъй като:

-Чуваме похвали, в случай че не всеки ден, то най-малко един път седмично, тъй че те престават да бъдат някаква супер стойност, постоянно даже не си спомняме кой и по кое време е похвалил нашия разсъдък / бюст / дънки Gucci. И от време на време чакаме тези две  думи доста дълго време, тъй че всяка изповед е миг, който една жена в никакъв случай няма да не помни и от такива моменти се построява животът ни.

-Това е един тип премия, заслужена премия за авантюристките, които са си споделили: „ Той ще бъде мой! “ и са минали в нахлуване. След това те са научили танци на стълб и да готвят стриди. Те рискуваха своята репутация/работа/приятелство. С една дума, те направиха всичко допустимо, с цел да реализиран заветната цел.

-Повишават самочувствието ни.

– След самопризнание в обич една жена незабавно наподобява по-млада и по-красива, и то без никаква козметична интервенция.

За мнозина декларацията за обич е гаранция за положително отношение (тоест, ние откровено имаме вяра, че след тези две вълшебни думи мъжът към този момент няма да избира футбола пред вас и ще спре да пие бира с другари в бара, а ще отиде на опера с вас).

И въпреки всичко, в случай че се замислим, придаваме ли прекомерно огромно значение на тези думи? Жените на 21-ви век станаха професионалистки в изнудването на думи за обич. Например, моята другарка Наталия има необичайно занимание – през последните пет години събира екзотична сбирка от мъжки изповеди. Вярно, на нейно място не бих се гордяла с някои „ експонати “. Например пояснение в обич от индивид на име Георги, което беше направено единствено за да я завлече в леглото на първата среща. Или самопризнание на Васко, направено в положение на извънредно замайване и наред забравено още на идната заран.

 

Ние, девойките, обичаме невъзможните задачи и сложни цели. Може би желаеме да чуем думи на обич единствено тъй като са толкоз сложни за мъжете? Време е да поговорим за какво настояването на дамата да каже две елементарни думи ужасява мъжете толкоз доста.

 

От какво се опасяват мъжете?

Защо за мъжете е толкоз мъчно да произнасят двете съкровени думи и за какво се опасяват толкоз от признанията за обич? Психолозите дават редица аргументи за мъжкото безмълвие:

 

-Те в действителност не усещат нищо.

 

-Още от детството им е набивано в главите, че „ същинските мъже в никакъв случай няма да се впуснат в сантименталности и други женски нелепости “.

 

-Мъжете постоянно взимат образеца от бащите си, които в никакъв случай не са казвали нищо на техните майки.

 

-Те се опасяват, че едно самопризнание в обич автоматизирано ще се смята за „ женене “.

 

-Те към този момент са имали отрицателен опит от обясненив в обич и не желаят да повтарят „ своите неточности “ (например не са им отвръщали или са били осмивани, предадени и т.н.).

 

 

Как да разберете, че мъжът ви обича, макар че мълчи? Ето някои сигурни признаци!

 

1.Избирайки филм за довечера, той непоколебимо пуска Сексът и градът вместо Black Hawk Down или някой различен кървясъл екшън.

2.Красивата ви руса другарка прави всичко допустимо да му покаже великодушното деколте на мини роклята си, а той показва брилянтна въздържаност и похвално равнодушие. А за другата ти другарка – модел, момиче от корицата, фаворитка на всички, споделя, че не е негов вид.

3.Той е първият, който идва да се сдобрите (или радостно се хваща за всяка стъпка от ваша страна).

Той хвали пресоленото ви свинско, което сте сготвили и желае още. Той ви посещава, когато сте болна, без маска в жанр Майкъл Джексън и с твърдото разбиране, че най-хубавото лекарство за вас са целувките му.

 

Как да получите пояснение в обич?

Опитайте се да създадете за него среда, в която адреналинът му ще излезе отвън мащаба и позитивните страсти ще преливат. Това може да стане благодарение на невероятен секс (за който от дълго време е мечтал), взаимно премеждие, непредвидена изненада – с една дума, познавайки мъжа си, несъмнено ще се досетите по какъв начин можете да го впечатлите и вдъхновите.

Първо признайте любовта си. Особено в случай че смятате, че обстановката е вярна. Разбира се, това е прочут риск. Но дамите по предписание са по-смели от мъжете. Затова, като решите първо да извършите тази стъпка, вие сигурно ще го улесните.

Говорете с него като с умел психолог. Попитайте го за минал опит. Попитайте дали в действителност е обичал някого? Как си показва връзка, цялостна с обич? Какво усеща той, когато чуе любовно самопризнание от жена? Спомняйки си предходна обич (особено щастлива), човек несъзнателно изживява още веднъж всички тези прелестни усеща и приятни страсти. И в такова положение му е много елементарно да трансферира тези ярки усеща на този до себе си.

Основното нещо – не оказвайте напън върху мъж и не бързайте с нещата. „ Всъщност думите „ обичам те “ не би трябвало да се произнасят просто по този начин – с мотив и без мотив “, споделя психологът Ирина Щербакова. „ Това е същото като клетвите, които непрекъснато се дават и не се съблюдават: рано или късно свикваш с тях и губиш религия, а със загубата на религия се губи и цената. ”

 

Стойността на думите „ обичам те “ може елементарно да изчезне освен за мъж, който е заставен да ги повтаря като папагал, само че и за жена, която, откакто привикна да чува три думи, просто престава да ги възприема като нещо особено. Не е ли светотатство, когато двете най-красиви думи внезапно станат нещо всекидневно за двама?

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР